nov 17

Kit keresünk? Aki már megcsinálta vagy aki képes megcsinálni? Vezetőkiválasztás dilemmái ismertek

Kockáztatni nincs idő; mert az idő pénz. Mégis a gyakorlat azt mutatja, hogy hónapokig tart a kiválasztási folyamat. Mert a döntéshozók tanulási folyamata időigényes. Rá kell jönniük, hogy olyan ember nincs, akit ők keresnek, olyan viszont igen, aki képes olyanná válni, elérni a kívánt eredményeket. Ez egy teljesen természetes útja és módja a legmegfelelőbb munkatárs kiválasztásának.

Rá kell jönni, hogy egy mezcserével átigazolni valakit nem biztos, hogy a legjobb megoldás. Látni kell, hogy nem a szükséges tapasztalat, hanem sokkal inkább a készség, kompetencia, személyiség vagy éppen az ambíció a döntő.

Ezt meg lehet fogalmazni egy munkaköri leírása vagy éppen pozció hirdetési profiljának összeállításakor? Nem igazán…

Ezért két út állhat a döntéshozók rendelkezésére:

  • tapasztalt szakemberrel, szenior vezetőkiválasztással foglalkozó tanácsadóval dolgoznak együtt, bízva a megítélésében, tapasztalatában, limitált kapcsolatrendszerében vagy
  • nézzék meg, hogy kit és hogyan ambícionál a lehetőség

A kérdés nyitva áll…

Vessünk egy pillantást a HuMans Vezetői Állásportál aktuális álláshirdetéseire itt!

 

 

Vezetői állások, közép- és felsővezetői, menedzsment pozíciók egy helyen, átláthatóan és célirányosan. Ezt kínálja Önnek a HuMans.

HuMans – Hungarian Managers Vezetői Állásportál

szoros együttműködésben az Indra – Consulting csapatával vezetőkiválasztás során

Executive and management jobs in Hungary.

Cégvezetés / Operáció / Kereskedelem / Pénzügy / Termelés / Logisztika / Beszerzés / Human Resources / Marketing / PR / Kommunikáció /IT / Biztonság / Jog / Közszféra

Vezetői állás, felsővezetői pozíció, hirdetés, executive jobs postings