Vezetői állások, közép- és felsővezetői, menedzsment pozíciók egy helyen, átláthatóan és célirányosan. Ezt kínálja Önnek a HuMans – Hungarian Managers vezetői állásportál.

Közös célunk:

” Hogy Önre találjanak …vagy… hogy Ön találjon rá…”

Hatékonyan

Funkcionális terület alapján foglaljuk össze a vezető személyzeti tanácsadó cégek és munkáltatók által kínált vezetői állásajánlatokat.  Mindig aktuális és közvetlen információt nyújtva egy adott vállalat vagy a keresést végző vezetőkiválasztó személyzeti tanácsadó cég által kínált aktuális lehetőségekről.

Naprakészen

A HuMans vezetői állásportál hírlevelei nem csak álláslehetőségeket kínálnak Önnek, hanem, hogy a lehetőségek megtalálják Önt!
Mégis hogyan találnak Önre a vezetői pozíciók? Kérjük tekintse meg a Hírlevél regisztráció menüpontot!

Célirányosan

 

A munkáltató megfelelő jelölti kör hiányában dönteni és kompromisszumot kötni ugyan képes; egy vezetőkiválasztó fejvadász cég idő és erőforrás hiányában szűkebb kapcsolatrendszerére hagyatkozik. De mindkét együttműdő partner érdeke, hogy minél szélesebb potenciális jelölti körhöz eljusson az információ.

Megtalálják, megszólítsák, felkeltsék az érdeklődését, mégha aktívan nem is keres állást a potenciális jövőbeni munkatársuk.

 

A munkavállaló nem tud minden személyzeti tanácsadó céggel aktívan kapcsolatot tartani; nyomonkövetni vagy rátalálni a publikált vezetői álláshirdetésekre gyakorlat hiányában szintén nagyon nehéz. Hasznos információk kerülik el, testreszabott, személyiségéhez, tapasztalatához illő lehetőségek mellett megy el.

Rátaláljon a lehetőségre, pályázzon, felhívja magára a figyelmet, egy bizalmas/titkos munkatárs keresés esetén is ennek meg lehet találni a módját.

A HuMans csapata egy független tanácsadókból álló munkatársi kör, akik vezetőkiválasztó személyzeti tanácsadó cégeknél valamint nagyvállalati belső toborzási területen szerzett hazai és regionális tapasztalatukra építve működtetik az oldalt; tájékoztatva és támogatva a munkáltatói és munkavállalói oldal szereplőit.

Mit érdemes tudni rólunk? A HuMans csapata egy személyzeti tanácsadókból álló munkatársi kör, akik fejvadászat és vállalati toborzási területen dolgoznak. Mindez rólunk néhány szóban.

Örömmel vesszük észrevételeiket, javaslataikat az oldal működése kapcsán!