Jogi Nyilatkozat

 

A HuMans Vezetői Állásportálon vezetői álláshirdetések jelennek meg. Munkáltatók illetve vezetőkiválasztással foglalkozó személyzeti tanácsadó cégek tehetik közzé közvetlenül.

A HuMans Vezetői Állásportál által publikált álláshirdetései tájékoztató céllal kerülnek publikálásra, és ajánlást nem tartalmaznak. Oldalunkon szereplő álláshirdetések nem képezik le teljes egészében a magyarországi munkaerőpiacot és aktuális álláshirdetési csatornákat, jelenlévő vállalatokat / személyzeti tanácsadó cégeket / hirdetőket és az általuk kezelt pozíciók és végzett keresések mindegyikét! Egy álláshirdetés HuMans Állásportálon való közzététele a HuMans Állásportál szerkesztőségi döntésén alapszik,  semmiféleképpen nem diszkriminál semmilyen más Állásportálon, álláshirdetési felületen, munkáltatói karrieroldalon elérhető, de a HuMans Állásportálon meg nem jelenő, hasonló funkcionális kategóriában és pozíciószinten megjelenő egyéb álláshirdetéseket.

 

Hirdetések tartalma, elérhetősége, érvényessége, frissítés:

A HuMans Állásportálon elérhető hirdetések (továbbiakban tájékoztató összefoglalás) tartalma elsősorban és kizárólag az adott álláshirdetés/pozíció szakmai követelményrendszerét/feladatkörét foglalja össze, nem célja a pozíció egyéb feltételrendszerének (például kompenzáció, juttatási csomag, lokáció, kiválasztási folyamat menete stb.), illetve a munkáltató vagy a tényleges álláshirdető/közvetítő bemutatása. A munkáltatóra / álláshirdetőre vagy a pályázási folyamat lépéseire, követelményeire és a munkavállalás feltételrendszerére vonatkozó információk esetlegesen a hirdetés részeként a hirdetési szöveg helyesen értelmezhetőségének, egyértelműségének céljából található meg a HuMans Állásportál tájékoztató összefoglalásában. A HuMans Állásportált az álláshirdetés tartalmáért semmilyen felelősség nem terheli, csupán az eredeti hirdetés részét, kivonatos formában tájékoztató összefoglalásként közli, mindenkor, minden látogató/felhasználó számára biztostva az álláshirdető eredeti szándékának megfelelő a hirdetésre vonatkozó teljeskörű információk elérését, annak internetes útvonalát a hirdetés végén megtalálható HTML internetes linken.

A pontos információkról kérjük tájékozódjon az álláshirdetést publikáló / keresést végző személyzeti tanácsadó cég / vállalat / állás- vagy közösségi portál álláshirdetésében megadott elérhetőségein! Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes döntésekből és információcseréből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért, vagy egyéb felmerülő igényért, továbbá a HuMans Állásportálon megjelenő hirdetések tartalmaért és valódiságáért a HuMans Állásportál nem vállal semmilyen felelősséget.

Annak ellenére, hogy az álláshirdetések kiválasztása során a HuMans kiemelt figyelmet fordít az információk megbízható forrásaira, az egyes megjelenő adatok hitelességéért, érvényességéért és aktualitásáért a HuMans Állásportál nem vállal felelősséget.

Bármely hirdetés során az adott információk megfelelőségét csak az adott Munkáltatóra / személyzeti tanácsadó cégre (Hirdetőre) szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas.

A HuMans Állásportálon megjelenő hirdetések közzétételi dátuma a HuMans Állásportál szerkesztői munkáján alapszik, nem a hirdetés tényleges megjelenési dátumát rögzíti. A tájékoztató összefoglalás időbeni elérhetőségét az eredeti hirdetés lejárata és a HuMans Állásportál szerkesztősége által végzett tartalmi frissítése határozza meg, törekedve, hogy kizárólag naprakész, aktuális és érvényben lévő hirdetések legyenek elréhetőek. A HuMans Állásportál frissítése heti szinten történik, azonban előfordulhat, hogy a HuMans Állásportálon található tájékoztató összefoglalás (hirdetés) végén található eredeti hirdetési link már nem aktív, azaz az álláshirdetés már nem elérhető. Az álláshirdetésre, annak érvényességére, lejáratára és tartalmára vonatkozó információkat a munkáltató / álláshirdető tud nyújtani és azokért ő vállal felelősséget.

 

Adatkezelés:

A HuMans Állásportál bármely, az HuMans Állásportálon megjelenő álláshirdetésre vonatkozó jelentkezéseket, általános pályázatokat nem fogad és nem közvetít, azokat nem kezeli; személyes adatokat nem tart nyílván.

A mindenkori pályázati lehetőségről az adott hirdetés végén található linken tud kizárólag tájékozódni a HuMans Állásportál látogatója/felhasználója.

Amennyiben egy Munkáltató vagy személyzeti tanácsadó cég (Hirdető) által, a HuMans Vezetői Állásportálon publikált, de a Hirdető kilétét anonim módon kezelő álláshirdetésre jelentkezik tisztában kell lennie az alábbi kockázatokkal:

  • a jelentkezés során elküldött pályázati anyagát, önéletrajzát más személyek, akár a jelenlegi munkaadója is láthatja;
  • személyes adatait nem tudja nyomon követni, nem tudhatja meg, kik kapták meg pályázati anyagát, de jogosult a pályázati anyagának, önéletrajzának törlését kérni

 

Az oldal látogatásával és az elérhető szolgáltatás igénybevételével (álláshirdetésre való jelentkezés) a HuMans Állásportál látogatója/felhasználója tudomásul veszi és elfogadja a fenti információkat.

 

A HuMans Vezetői Állásportál szerkesztősége

 

© A HuMans védjegy lajstromszáma: 222 047 (2016 – SZELLEMI TULAJDON NEMZETI HIVATALA)