nov 03

Statisztikázzunk! – Munkaerőpiac

Bár nem fedi le Állásportálunk a teljes piacot, az összes publikus és főleg nem a nem-publikus vezetői szintű nyitott pozíciót, de iránymutatást mindenképpen ad, ha áttekintjük, hogyan változott az egyes funkcionális területen megjelenő vezetői álláshirdetések száma a HuMans Állásportálon.

Havi rendszerességgel publikáljuk a frissített adatokat; érdekes és érdemes időközönként áttekinteni változásokat… és következtetéseket levonni?

Funkcionális területenként:

Overhead view of a bar graph charting data and tables of statistics with a metallic silver penKérjük kattintson IDE a részletekért!

A számokból kiolvasható, hogy amíg a logisztika pozíciók száma nullára csökkent, addig a Supply Chain területen belül a beszerzési pozíciók száma drasztikusan megugrott 2016 első negyedévéhez képest!

Csökkenő tendencia figyelhető meg a termelési és HR területen is, míg keresdelem / IT / marketing stagnál.

 

 

Vezetői állások, közép- és felsővezetői, menedzsment pozíciók egy helyen, átláthatóan és célirányosan. Ezt kínálja Önnek a HuMans.

HuMans – Hungarian Managers Vezetői Állásportál

szoros együttműködésben az Indra – Consulting csapatával

Executive and management jobs in Hungary.

Cégvezetés / Operáció / Kereskedelem / Pénzügy / Termelés / Logisztika / Beszerzés / Human Resources / Marketing / PR / Kommunikáció /IT / Biztonság / Jog / Közszféra

Vezetői állás, felsővezetői pozíció, hirdetés, executive jobs postings